Eğitim

Eğitim

Atölyeler

Teyit’in içerisinde teyitçilik, eleştirel düşünme, sosyal girişimcilik, eleştirel dijital okuryazarlık, dijital güvenlik gibi farklı alanlarda uzmanlaşmış eğitmenler bulunuyor.

Şimdiye kadar pek çok kurum ve topluluğa yönelik atölyeler düzenledik ve bütün atölyelerimizi etkileşimi yüksek çevrimiçi yöntemlerle zenginleştirdik.

Sosyal etkisini önceliklendirerek katılım gösterdiğimiz eğitimler:

  • seminer (sunum ve ardından soru-cevap)
  • sunum (interaktif sunum)
  • atölye (uygulamalı ve interaktif)

Bizi davet etmek için şurada yer alan formu doldurmanız yeterli!

Eğitim içeriklerimiz ve programlarımız

Herkesin bir teyitçi gibi eleştirel düşünme becerilerini geliştirebilmesi için çalışıyor ve buna yönelik içerikler üretiyor ve programlar tasarlıyoruz.

#teyitpedia

Dijitalde eleştirel düşünme becerileri kazandıran, yanlış bilgi sorununa dikkat çeken, teyitçiliğin önemini aktaran ve Teyit takipçilerinin teyitçi gibi düşünmesine katkı vermeyi amaçlayan farklı formatlarda içerik türlerinin tamamı.

Teyit Yolu

Yaratıcı video formatıyla teyitçilik ipuçları verdiğimiz ve doğrulama araçlarını tanıttığımız Teyit Yolu serimizde, takipçilerimizle teyit etme sürecimizi paylaşmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki herkes teyitçi olabilir.

Dijital Veli

Velilere özel hazırladığımız Dijital Veli e-bültenimizle, ebeveynleri eleştirel dijital okuryazarlık becerileriyle güçlendirmeyi hedefliyoruz. Her ay posta kutunuza gelecek bu bültende dijital veli olmanın ve çocuklara destek olmanın türlü yollarını tartışıyoruz.

t cetveli

t cetveli aynı ekosistemi paylaştığımız konuklarlarla birlikte bilgi, medya, internet, sosyal ağlara dair güncel konuları ele aldığımız bir podcast serisi.

Yayınlarımız

Bireysel teyitçiliği güçlendirmeyi hedeflediğimiz ve her biri açık kaynak olarak ücretsiz bir şekilde websitemizde sunulan yayınlarımızla alana dair derinlikli ileri okumalar sunuyoruz.

Yayınlarımız arasında özgün araştırmalarımız ve çeviri çalışmalarımız bulunuyor.

Öğretmenler için Eleştirel Dijital Okuryazarlık Projesi

Eleştirel düşünmenin okul sıralarında da ortak değer olduğu bir dünya için öğretmenlerin değiştirici ve dönüştürücü gücüne inanıyor, birlikte üretebilmenin hepimizi güçlendireceğini düşünüyoruz. Öğretmen Ağı işbirliğinde yürüttüğümüz “Öğretmenler için eleştirel dijital okuryazarlık” (ö-edo) projesi de buna dayanıyor.

Teyit, bilgi ekosistemindeki her bir öznenin değiştirici ve dönüştürücü gücünü keşfetmesi için yeni ve yaratıcı fikirlerle birlikte üretmeye devam ediyor.

Eğer siz de kurumunuzla ve topluluğunuzla birlikte üretebileceğimizi düşünüyor ve eleştirel düşünmeyi dijital çağın ortak değeri haline getirmeyi hedefliyorsanız, bizimle [email protected] adresi üzerinden “EĞİTİM” başlığıyla e-posta atarak iletişim kurabilirsiniz.